O nas2019-01-30T08:52:46+01:00

O nas

V podjetju MEDIS-M vse od prvih korakov leta 1996 skrbimo za distribucijo visokokakovostnih medicinskih pripomočkov, kozmetike, dodatkov v prehrani in ostalih izdelkov lekarnam, specializiranim prodajalnam, bolnišnicam in končnim uporabnikom.

Poglavitna dejavnost podjetja Medis-M d.o.o. je veleprodaja kakovostnih medicinskih pripomočkov za osebno in bolnišnično uporabo, izdelkov za zdravstveno preventivo, lajšanje zdravstvenih težav ter izdelkov za izboljšanje kakovosti življenja.

V 20 letih delovanja in obstoja smo zgradili most zaupanja med priznanimi blagovnimi znamkami doma in v tujini ter njihovimi vsakodnevnimi uporabniki. Izkazano zaupanje naših uporabnikov nam daje zagon, da nadaljujemo uspešno pot in da vrhunske storitve vseskozi nadgrajujemo.

VEČ

KONTAKTNI PODATKI

Medis-M d.o.o.

Limbuška cesta 78b,
2000 Maribor

Telefon: 02 46 05 380
Fax: 02 46 05 382
E-pošta: info@medis-m.si

x Ekipa OneTouch® pozorno spremlja izbruh koronavirusa (COVID-19), skrbi za naše uporabnike, zdravstvene strokovnjake, naše skupnosti in zaposlene.

V tem trenutku ne pričakujemo težav z motnjami v oskrbi izdelkov. V skladu z razvojem razmer se zavezujemo k sprotnemu obveščanju vseh vpletenih.

Preverite pogosto zastavljena vprašanjo izdelkih blagovne znamke OneTouch® in izbruhu korona virusa COVID-19.

Za ogled virov za podporo izdelkov obiščite spletno stran: onetouch.com/support.